Městys Pavlíkov
Městys Pavlíkov

GDPR

Zásady ochrany osobních údajů

zde ke stažení

Pověřenec pro ochranu osbních údajů

Mgr. Jan Mudra, e-mail: jan.mudra@sms-sluzby.cz, tel.: +420 728 609 270
 
"Pověřenec pro ochranu osobních údajů byl ustanoven na základě Obecného nařízení pro ochranu osobních údajů (GDPR) a je nezávislým garantem správného nakládání s osobními údaji a také prostředníkem mezi organizací, dozorovým orgánem (Úřadem pro ochranu osobních údajů) a veřejností (subjektem údajů)."
 

 

 

 

 

Úřad městyse

elektro seidl

Aktuální teplota

28.10.2020 12:31

Aktuální teplota:

8,8 °C

Vlhkost:

85,4 %

Rosný bod:

6,5 °C

Zveme vás

Rozhledna

R O Z H L E D N A
V   P A V L Í K O V Ě

Od 15. 5. 2020 rozhledna otevřena každý den od

9:00 - 18:00 hod.

Více informací

INFORMAČNÍ PROSPEKT
(rozhledna, Galerie Anderle,
muzeum motocyklů)

Užitečná pomůcka:
Podrobná směrová růžice s vyznačením vrcholů
a orientačních bodů

Doporučujeme

Galerie Anderle

JIŘÍ ANDERLE
obrazy, kresby, grafiky

PRIMÁRNÍ UMĚNÍ AFRIKY
sochy a rituální díla

Otevřeno denně 12-18 h

Více informací
Informační leták

Ubytování

Chalupa Pavlíkov

Klidné ubytování
v centru Pavlíkova

VÍCE INFORMACÍ

Záchranný kruh

FotbalPark Pavlíkov

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
28
1
29
1
30
1
1
1
2
1
3
1
4
1
5
1
6
1
7
1
8
1
9
1
10
1
11
1
12
1
13
1
14
1
15
1
16
1
17
1
18
1
19
1
20
1
21
1
22
1
23
1
24
1
25
1
26
1
27
1
28
1
29
1
30
1
31
1
1
1

Územní plán městyse

Zprávy z Pavlíkova přímo na váš email - zaregistrujte se

Novinky e-mailem